Nu erbjuder vi våra hyresgäster e-faktura.

Från och med hyresavin för april 2021 kan vi nu erbjuda alla våra hyresgäster e-faktura.

Med e-faktura sparar du både miljön, tid och får effektivare hantering varje gång du betalar en faktura.

Enklare betalning för dig som använder Internetbank

Nu kan du som hyresgäst använda e-faktura för att betala dina hyresavier. Du betalar den som vanligt i din internetbank, men skillnaden är att den ligger där redan från början, ifylld och klar att godkänna. Du slipper krångel med förfallodatum, belopp och långa OCR-nummer.

Så här anmäler du dig

Anmälan till e-faktura gör du direkt i din internetbank genom att söka i e-faktura företagslistan eller i samband när du betalar din pappersfaktura. Internetbanken frågar dig om du vill ansluta dig till e-faktura. Svara ja och fyll i formuläret. Nästa faktura kommer att skickas till dig som en e-faktura.

Du kan söka upp oss i din internetbank enklast via vårt bankgironummer som ni finner på hyresavin som ni fått av oss eller via företagsnamnet Varbergs Stenfastigheter AB för er som bor i Halland och Stenporten Fastigheter AB för er som bor i Göteborg, Mölnlycke, Kungsbacka och Lilla Edet.

E-faktura finns hos alla större banker. För mer information om hur e-faktura fungerar, kontakta din bank.

Observera att de avier som ni redan fått tillsänt er ska användas eftersom ni inte kommer att få e-fakturan förrän nästa kvartalsavisering.

Hyresavin via e-post

Om ni hellre vill ha era hyresavier skickade som PDF-fil via e-post kan ni anmäla er för det genom att skicka ett meddelande till: info@stenfastigheter.com och uppge den e-postadress som ni vill ha hyresavierna till.