Nybyggda hyresrätter i centrala Varberg

Vi har uppfört 70st nya moderna & smarta hyresrätter. På Engelbrektsgatan 58 dvs i vinkelhuset är det först och främst avsett för studenter men möjlighet finns även för övriga att anmäla sitt intresse till dessa 60st hyresrätter med varierande storlekar från 1RoK om 29 kvm till 2RoK om 61 kvm.

I gårdshuset på Östra vägen 65 är det också moderna hyresrätter med hög standard totalt 10st lägenheter. I gårdshuset är det 2:or om 53 kvm, 56 kvm och 58 kvm. Balkong eller uteplats finns till samtliga lägenheter i gårdshuset. Husen är byggda med högt ställda krav på kvalitét och hållbarhet. Vi mäter alla förbrukningar och tillämpar därför kallhyror vilket gör det möjligt att påverka kostnaden för sina egna förbrukningar, ett boende för framtiden!

Anmäl ditt intresse här under fliken Intresseanmälan !